Hello 2017!

Hello 2017!

hny

Ja, daar zijn we dan! 2017 is begonnen… En net als iedereen moet ik daar nog even snel een blogje aan wijden natuurlijk. Als eerst wens ik iedereen een fantastisch, liefdevol en heel gezond nieuwjaar! Dat al jullie dromen uit mogen komen!

Overal lees ik blogs over goede voornemens, doelen en plannen voor het nieuwe jaar. Eigenlijk heb ik daar helemaal geen zin in, in die goede voornemens. Moet ik dan weer gaan uitkauwen dat ik eigenlijk wel een paar kilootjes kwijt wil en dat ik assertiever wil worden en meer uit het leven wil halen? Super saai en voor de hand liggend.

Mijn enige goede voornemen, of doel, of hoe je het noemen wil voor 2017 is dat ik meer wil schrijven. Meer blogs, meer verhalen, meer gedichten.. het maakt niet uit wat, maar ik wil gewoon vaker het papier, of eigenlijk het beeldscherm, gebruiken als uitlaatklep. Ik vind niets heerlijker dan mijn gedachten toevertrouwen aan het lege papier. Het is voor mij echt een hobby en voor hobby’s moet je tijd maken, toch?

Ook lijkt het me heel erg leuk om weer verhalen te gaan schrijven, of misschien zelfs wel een boek? Ik heb geleerd dat ik mijn verwachtingen niet te hoog moet leggen, dus een heel boek lijkt me nog een beetje hoog gegrepen, maar eens in de zoveel tijd een mooi verhaal schrijven moet wel lukken. Daarmee dwing ik mezelf ook meteen om wat meer tijd vrij te maken voor mijn grootste hobby.

Waarschijnlijk kunnen jullie dus over een tijdje ook mee genieten van mijn schrijfsels. Het bloggen blijf ik uiteraard ook gewoon doen, dat vind ik ook echt héél leuk om te doen. Heel erg leuk om te zien dat ik een aantal trouwe volgers heb en dat mijn blog ook bijna dagelijks wordt bezocht. Dat waardeer ik enorm. Bedankt daarvoor! 🙂 Ik heb een paar leuke plannetjes voor mijn blog, maar daar moet ik nog even over brainstormen. Later meer.

Wat zijn jullie goede voornemens?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s