2016 zit er bijna op!

2016 zit er bijna op!

 

Door de decemberdrukte ben ik er niet meer aan toe gekomen om te schrijven, helaas. Er zijn een hoop leuke dingen gebeurd; surprises met de familie, een SinterSanta dobbelspel met mijn zorgverleners, een kerstkrans knutselen, vervolgens nog een kerststukje in elkaar gezet, de prachtige musical The Bodyguard gezien, hele fijne kerstdagen gehad met heerlijk eten en leuke cadeau’s.. en nu leven we toe naar de laatste stuiptrekking van 2016.. oud & nieuw. Samen met Anja vier ik het, gewoon lekker thuis. Zelf oliebollen bakken (nou ja, Anja dan, ik kijk alleen toe… vies gedoe). En voor Anja (wederom kijk ik alleen toe..) een pakket vuurwerk. Gezellig de televisie aan en aftellen maar.. op naar 2017! Oh ja, en vergeet Luna niet, die zal ons vergezellen. Waarschijnlijk vanaf de eetkamerstoel, want dat is tegenwoordig haar favoriete plekje. De schat.

Er is in het afgelopen jaar veel gebeurd, met als hoogtepunt ‘DE VERLOVING’. Wat een mooie dag, wat een bijzonder moment was dat. En wat ben ik nog steeds ontzettend blij dat we dit hebben gedaan. Wanneer we gaan trouwen en hoe of wat, dat weten we nog láng niet (sorry voor al mijn ongeduldige vriendinnen), maar dat het voornemen er is, daar ben ik héél erg gelukkig mee. Dat voelt enorm fijn.

Natuurlijk waren er veel meer hoogtepunten, maar deze vallen allemaal in het niet bij onze mooie fijne dag, dus deze laat ik dan ook buiten beschouwing. Stilstaan bij de dieptepunten, daar knapt niemand van op, dus dat doe ik dan ook lekker niet.

2017 zal voor ons weer genoeg in petto hebben, mooie dingen, leuke dingen, verdrietige dingen.. Kom maar op, ik ben er aan toe 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s