What’s in a name?

What’s in a name?

 

Één van mijn volgers vroeg mij een tijdje terug hoe de naam van mijn blog is ontstaan en toen kreeg ik het idee om er een blog aan te wijden.

Een hele poos geleden was ik aan het brainstormen over mijn blog. Samen met Nina, mijn zus, besprak ik hoe mijn blog eruit moest gaan zien en ik beloofde om na te gaan denken over een naam.

Ik kan je zeggen, dat vond ik écht het allermoeilijkste van de hele blog starten. Wat is leuk, wat is pakkend en het moet ook nog te relateren zijn aan de inhoud van mijn blog. Snel was ik er wel over uit dat het engels moest zijn. Geen idee waarom maar dat bekt toch lekkerder op de een of andere manier. Verder heb ik een grote hekel aan engels dus een engelse blog zal je hier nooit vinden van mijn hand, sorry.

 

logo

De naam van mijn blog moest iets hebben wat te linken was aan de inhoud van mijn blog. Ik wist toen al dat ik veel persoonlijke verhalen zou schrijven dus moest het iets zijn wat op mij zou slaan. Ik wilde iets wat ook een knipoog zou geven naar mijn spierziekte. Een flinke dosis zelfspot is mij immers niet vreemd. Ook heeft deze blog voor mij een groot ‘dagboek’ gehalte dus dat was ook iets wat er in terug moest komen.

Op een gegeven moment kwam iemand in mijn omgeving (Nina volgens mij?) met het gedeelte ‘lazy legs’. Ik plakte daar nog ‘diary’ aan vast en vrij eenvoudig was daar mijn blognaam geboren. Mijn blognaam moet je dus met een flinke korrel zout nemen, maar ik vind ‘m super goed bij mij passen. Niet te serieus, lekker dubbelzinnig.

Mijn zus heeft een logo erbij gemaakt, helemaal naar mijn wensen. Ik wilde iets vrouwelijks met de benen en een dagboekslotje erbij. Ik ben er heel erg blij mee! Bedankt Nien!

Voor de bloggers onder ons: hoe heet jouw blog en hoe kwam je op de naam? Ik ben heel benieuwd!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s