Plog #2

Plog #2

Hier weer een plog voor jullie. Aan het aantal views te merken vonden jullie mijn vorige plog best wel leuk, dus heb ik besloten er weer eentje te schrijven. Het lukt me nog niet om wekelijks een plog te plaatsen omdat ik gewoon 9 van de 10 keer vergeet om foto’s te maken van alles. Ik doe mijn best om het in m’n systeem te krijgen, haha. Hoe doen andere mensen dat? Wordt het vanzelf automatisme om van elk dingetje een foto te maken?

bestand_000-14
Ook Anja is sinds een paar weken begonnen met zwemtraining, onder het mom van jij gaat sporten, dan ik ook. Vorige week bracht ik haar een keertje weg, maar helaas kon ik vanuit de ‘wachtruimte’ niet naar het zwembad kijken. Het uurtje heb ik dus maar gebruikt om wat administratieve zaken en telefoontjes af te handelen. Ik kon gelukkig nog wel even kijken hoe charmant haar nieuwe badmuts stond, doordat ik wel door deze ruit kon kijken. Helaas voor jullie heb ik dan weer geen foto van Anja met muts, sorry 😉

bestand_000-15
Lieve Luna blijft op bezoek komen. Nu heeft ze ook de bank ontdekt en ze vindt het heerlijk om lekker op de bank te liggen en te kroelen. Super schattig! Komende week moet ze (helaas voor haar) naar de dierenarts om te zien of ze gechipt is en voor controle. Spannend.

bestand_001-8
Van het weekend ging ik samen met Anja en mijn zus naar Den Haag. Shoppen!
Bij de SoLow kon Anja zich niet beheersen, ze is gek van deze emoticon zooi, en moest ze even gek op de foto. Dus nu natuurlijk ook op het wereldwijde web, oeps.

bestand_006-5Anja kreeg van de Sint (haha!) een sushi starterskit in haar schoen. Ze is van de week zelf aan de slag gegaan en taaa-daa, prachtige sushi! Helaas vind ik het zelf absoluut niet lekker, en daar baal ik ook erg van als ik dit zie. Het ziet er zo mooi en leuk uit….. 😦

bestand_000-16
Lekker op tijd, alvast een paar kerstcadeautjes ingepakt. Ik vertel er maar niet bij dat alle kerstcadeautjes al in huis zijn…. nog een weekje geduld dan mogen ze ein-de-lijk onder de kerstboom. Zo leuk, kan niet wachten. Ik vind de decembermaand echt zo’n leuke gezellige maand!

bestand_000-17
Van de week vertelde Anja dat zij altijd een leuk spel speelde vroeger, Barricade. Ik kende het niet, maar Anja wist zelf een mooie ‘ghetto’ versie te ontwerpen. Lekker oldskool met een wit a4, gekleurd papier, een schaar en een pen kom je heel ver. We hebben gezellig samen gespeeld, al duurde het bij mij even voor dat ik het principe door had.

bestand_000-18
Dit schattige pannetje zag de Sint waarschijnlijk bij Xenos liggen. Gelijk uitgeprobeerd, behalve het feit dat de pannenkoeken voor geen meter om te draaien waren door het kleine formaat, waren ze wel heel lekker en zagen ze er lief uit (wel meer een soort tijgers dan beren eigenlijk, maar goed).

bestand_000-19
Bij SoLow zag ik dit hele gave kastje wat geweldig bij de bordjes en stijl in mijn huis past. Na een beetje afdingen (want de knopjes ontbraken) kreeg ik wel 5 hele euro’s korting. Toch ging ik overstag en nu prijkt dit mooie kastje in mijn woonkamer. Zeg nou zelf, is toch een heel leuk kastje?!

bestand_002-8
Dit spelletje zat in mijn schoen, super tof! Met Anja speelde ik dit vorig jaar tijdens ons weekendje weg in Arnhem voor het eerst. Ik won………… en ook deze keer won ik (inderdaad ik kan niet zo goed tegen mijn verlies, sorry).

Dit was ‘m weer voor deze keer. Hopelijk vonden jullie het leuk om te bekijken. Laten jullie een reactie achter? 🙂

 

 

 

3 gedachtes over “Plog #2

    1. Inderdaad heb het wel eens gezien maar nooit geproefd ben wel benieuwd. Zoë is op zich geen voorstander van fruit in avond eten maar wie weet heb jij het al eens zelf gemaakt?

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s