Hoe het begon

Hoe het begon

Welkom op mijn blog!


Al een langere tijd spookte het starten van een persoonlijke blog door mijn hoofd. Ik vind het heerlijk om mijn hersenspinsels op papier te zetten en zie schrijven echt als een uitlaatklep. 

Daarnaast vind ik het ook al jaren erg leuk om blogs van andere mensen te lezen, dus ik dacht waarom niet? Maar daar kwam ook gelijk wat onzekerheid om de hoek kijken.. zitten mensen wel op een persoonlijke blog over mij en mijn leventje te wachten? Kan ik lezers wel boeien? Wat als niemand mijn verhalen leest? Ach, f*ck it! Just give it a try.. zo lang het voor mij een fijne uitlaatklep en bezigheid is, dan komt de rest vanzelf.. 😄

Dus een tijdje terug heb ik de stoute schoenen aan getrokken en heb ik mijn zus gevraagd (met veel meer verstand van websites ontwerpen, layouts maken etc.) om voor mij een leuke blognaam te verzinnen (hierover later meer) en een mooie site te ontwerpen. Dikke props voor Nina Bakker bij deze..

Enne hier is ie dan, mijn heuse eigen website! 😍

Supergaaf en ook wel een beetje spannend! Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik en wellicht ook net zo nieuwsgierig naar het vervolg..

Laten jullie een berichtje achter? Zou ik erg leuk vinden!

Veel liefs en tot snel,

Zoë

Advertenties

12 gedachtes over “Hoe het begon

  1. Het is zeker leuk om persoonlijke blog te hebben. Maar uit ervaring weet ik ook dat er naar enig tijd geen puf in hebt. Mijn blog staat nog steeds online. Maar doe er niks meer mee. Succes en veel plezier met schrijven.

    Liked by 1 persoon

  2. Zoë, wat ontzettend leuk om dit te lezen! Zolang je het zelf leuk vindt, is het altijd goed. Dat komt namelijk over. Als je elke op Facebook zet dat er een nieuwe blog is dan ga ik je zeker volgen!

    Veel succes!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s